Råck 16, Vällingby Parkstad

Stockholm, Vällingby - Råcksta

SLUTSÅLT! Kontakta våra mäklare för mer information om kommande projekt i Vällingby Parkstad.


  •  231 bostadsrätter
  •  Kvartal 2, 2015
  •  1 - 4 rok
  •  27 - 97 kvm
  •  895 000 - 3 195 000 kr
  •  1 463 - 5 254 kr
FAVORIT
Kontakt

Leif Johansson, Sv Mäklarhuset

Intresseanmälan

Om projektet

Låt oss presentera Råck16 

 

SLUTSÅLT! Kontakta våra mäklare för mer information om kommande projekt i Vällingby Parkstad. 


Ett unikt bostadshus tar form.
Den första delen av förvandlingen har börjat och de nya unika bostäderna växer just nu fram på datorskärmar och som modeller. Och förutsättningarna är fantastiska - när det gäller material, arkitektur, byggmetoder, kvalitetsnivåer osv. Lägg därtill visionen för själva området, Vällingby Parkstad, de utmärkta kommunikationerna och närhet till både shopping och natur - så blir bilden lite mer komplett.
Det är med dessa unika förutsättningar vi nu påbörjar skapandet av 231 unika bostäder - i ett hus som öppnar upp för ett lite mer lustfyllt, lite mer inspirerande sätt att leva. Följ med dit!

Låt oss presentera - Råck16!
Ett namn som kombinerar det historiska namnet för platsen, Råcksta,
med en markering för byggnadens storhet - 16 våningar högt. Ett namn som i framtiden kommer att finnas med på listan över Stockholms mest spännande bostadshus.
Råck16 ligger mitt i Vällingby Parkstad - en stadsdel som planeras att bli en modern variant av den klassiska ABC-staden. Följ med upp i huset, följ med in i en byggnad som inte liknar någon du varit inne, med detaljer och lösningar som är unika i sitt slag.
Förnyelsen från kulturmärkt kontorshus till funktionellt bostadshus sker med varsam hand. En självklar ambition för den som får förtroendet att förvalta och utveckla ett hus med samma skyddsklass som Stockholms slott!

Allt det bästa bevaras.
Alla de kvaliteter som finns inbyggda från första början tas tillvara så långt det är möjligt. Träslag, fönstersättningar, belysningar i trapphus, fasadbeklädnader etc kombineras och kompletteras med moderna och funktionella material och lösningar.
Fortsätter vi in i det som kommer att bli de nya, moderna lägenheterna så är det mest iögonfallande den fantastiska utsikten. Ju närmare våning 16 man kommer upp i huset, desto större blir utblickarna. I och med att huset ligger på en kulle kommer även många lägenheter längre ner i huset att ha vida utblickar mot omgivningen.

Unika detaljer skapar karaktär.
När den ursprungliga interiören utvecklas till moderna bostäder kommer befintliga element som bärande pelare, spännande vinklar och stora glasytor att ge unik karaktär åt varje enskild lägenhet.
Exteriörens strama linjespel avslöjar egentligen ingenting om de mycket varierande planlösningar och lägenhetsstorlekar som kommer att finnas på varje våningsplan i Råck16.

Ett boende som erbjuder allt från paradvåningar med svindlande vyer till sällsynt yteffektiv compact living.
De 231 lägenheterna i Råck16 kommer att variera i storlekar från 1-4 rum och kök. De största lägenheterna kommer att finnas längs med kortsidorna.

Bostäder till salu

  •  
Vrid telefonen för att se hela tabellen

Aktuellt

 

All övrig information finns på Peab Bostad vanliga webbplats. Se www.peabbostad.se

Gå till peabbostad.se